” Ποτέ χωρίς το πρωινό μου” είναι το βιβλίο που επιλέγουμε γι’αυτό το μήνα με σκοπό να μας δελεάσει με τις συνταγές αλλά και να μας οργανώσει για τη σεζόν που έρχεται!
Λίγα λόγια για τους δημιουργούς…
Ο Αργύρης Νταουλιάρης είναι ένα έμπειρο στέλεχος και Γενικός Διευθυντής ομίλου Ξενοδοχείων και συναντά τον Philippe Geneletti, βραβευμένο με Michelin, Chef με σκοπό να αναδειχθεί ένας ποιοτικός γαστρονομικός κόσμος.
Ο κόσμος του πρωινού είναι εδώ και σε περιμένει…
Επαγγελματίες Chef, ιδιοκτήτες μικρών ξενοδοχειακών μονάδων ή ενοικιαζόμενων δωματίων, Executive Chefs μεγάλων ξενοδοχειακών μονάδων αλλά και ζευγάρια ή οικογένειες μπορούν να εμπιστευτούν το βιβλίο αυτό και να “αφεθούν” στους γαστρονομικούς πειρασμούς της Ελλάδας και της Γαλλίας.
Το πρωτότυπο βιβλίο “Ποτέ χωρίς το πρωινό μου” προάγει τον γαστρονομικό πολιτισμό και τη κουλτούρα της Ελλάδας αλλά και της Γαλλίας. Η ελληνική και γαλλική γαστρονομική κουλτούρα παίρνει “σάρκα και οστά” στις σελίδες αυτού του βιβλίου και είναι ένας “πειρασμός” για όλους όσους το έχουν διαβάσει.
Οφείλουμε να πούμε ότι πρόκειται για ένα δίγλωσσο βιβλίο που προσφέρει πληθώρα συνταγών για ένα άρτιο διατροφικό αποτέλεσμα συνδυασμένο με ποιοτικά υλικά που απογειώνουν την ποιότητα του πρωινού γεύματος.
Πως μπορείτε να προμηθευτείτε το βιβλίο;
Το βιβλίο “Ποτέ χωρίς το πρωινό μου” μπορείτε να το προμηθευτείτε από την ιστοσελίδα potexoristoproinomou.com εύκολα και γρήγορα ή επιλεγμένα βιβλιοπωλεία που μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ.
Ακόμα, για να μπείτε στο κόσμο του βιβλίου μπορείτε να κάνετε like στη σελίδα του βιβλίου στο Facebook ή Follow στη σελίδα στο Instagram.
Το άρθρο υπογράφει η ομάδα της TourisThings.gr