Ο Chef Κωνσταντίνος Κωβαίος, μέσω του βιβλίου Cooking@Home προτείνει έξυπνες, comfort συνταγές με χρήσιμα tips και παραλλαγές, τις οποίες μπορείτε εύκολα να φτιάξετε στο σπίτι για τα αγαπημένα σας πρόσωπα.
Συνταγές μαγειρικής υπάρχουν παντού. Στο διαδίκτυο, στην τηλεόραση, σε έντυπα, περιοδικά. Πόσες όμως από αυτές τις συνταγές είναι πρότυπες, δοκιμασμένες σε επαγγελματικό και οικιακό επίπεδο και επώνυμες;
Στόχος του βιβλίου, είναι να μάθουμε να μαγειρεύουμε σωστά και μέσα από τις διάφορες συμβουλές να διευρύνουμε τους μαγειρικούς ορίζοντες μας. Να μη φοβηθούμε να πειραματιστούμε, να δοκιμάσουμε νέα υλικά και συνδυασμούς. Άλλωστε πολλές μεγάλες συνταγές, προέκυψαν από λάθη ή στιγμιαίες εμπνεύσεις.
Το βιβλίο περιλαμβάνει βασικές παρασκευές, χρήσιμες για κάθε σπίτι και 35 συνταγές (ορεκτικά, σούπες, σαλάτες, κυρίως πιάτα) με φωτογραφικό υλικό, για κάθε στιγμή (καθημερινά γεύματα, εορτές, finger food και vegetarian επιλογες) Επίσης σε κάθε συνταγή δίνονται χρήσιμες συμβουλές για παραλλαγές υλικών και στοιχεία ιστορικού & γαστρονομικού ενδιαφέροντος.
Λίγα λόγια για τον συγγραφέα
Ο Κωβαίος Κωνσταντίνος είναι Εxecutive Chef στα ξενοδοχεία London Hotel και Athens Coast στη Γλυφάδα. Ιδρυτικό μέλος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Αττικής –“Acropolis”. Συνιδρυτής του ιστοτόπου Hospitality Ambassadeurs. Αρθρογραφεί σε πληθώρα μέσων (Bostanistas, NouPou, Protagon, Etravelnews) και πρόσφατα κυκλοφόρησε το πρώτο του βιβλίο με τίτλο Cooking@Home. Μέλος της επιτροπής αξιολόγησης των Olymp Taste Awards. Απόφοιτος της Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων Αναβύσσου, με πληθώρα σεμιναρίων στην γαστρονομία και στην υγιεινή τροφίμων.
Στην έως τώρα επαγγελματική του καριέρα έχει εργαστεί επί σειρά ετών σε μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες, μεταξύ αυτών το Astir Palace Hotel στη Βουλιαγμένη, το Pentelikon και το Crowne Plaza.
Σε ποιούς απευθύνεται το βιβλίο:
Το Cooking@Home ανταποκρίνεται στις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου, που θέλει να εμπλουτίσει το καθημερινό του μενού, στους λάτρεις της γαστρονομίας, στην εργαζόμενη μητέρα, αλλά και στον νέο επαγγελματία του κλάδου, βοηθώντας τον να βρει δημιουργικές και νόστιμες ιδέες, αποτυπωμένες με απλό και κατανοητό τρόπο.
Σημεία διάθεσης:
Από το eshop των εκδόσεων Φυλάτος ή τηλεφωνικά στο 2310821622
καθώς και σε όλα τα online βιβλιοπωλεία
Βιβλιογραφικά στοιχεία
Εσωτερικό: Πολυτελής έγχρωμη έκδοση τυπωμένη σε λευκό χαρτί με ματ εξώφυλλο.
Τιμή: 17,67€ (με Φ.Π.Α και δωρεάν μεταφορικά) Τιμή ebook: 7,80€
ISBN: 978-960-658-047-5 Σελίδες: 80
Κεντρική διάθεση: www.fylatos.com
Θεσσαλονίκη – Χαλκιδική – Αθήνα 2310-821622 contact@fylatos.com
1 Σχόλιο
Pingback: 5+1 λάθη στα βιογραφικά του κλάδου της εστίασης - TourisThings.GR